Outdoor virksomhedFørste Walk & Talk den 5. november

Den kolde tid nærmer sig. Men det betyder ikke, at muligheden for at for at bevæge sig ud i naturen, og lære hvorledes man gennem det styrker sin kapacitet. 😀💪

Det kunne f.eks. være en ca. 10 kilometer vandretur omkring Lillebæltsstien i Middelfart. Nok en af Danmarks smukkeste vandreruter, som ligger i Naturpark Lillebælt.

For 175 kroner/person får du en guidet tur, hvor jeg undervejs vil holde et lille foredrag om, hvordan jeg bruger oplevelser i naturen som terapi og et vigtigt værktøj for et bedre liv og styrket kapacitet. Jeg vil fortælle om min baggrund, mine udfordringer, og om hvorledes jeg i dag håndterer det. Derudover vil jeg fortælle om det seneste tiltag "Mit Bjerg", som blev lavet i samarbejde med foreningen Thin Blue Line Denmark. Her var jeg turleder/instruktør for et hold tilskadekomne danske politifolk, som kom en tur ned i alperne i Østrig mhp styrkelse af kapacitet, selvtillid, selvkontrol og lære at udfordre sine begrænsninger og ikke lade sig begrænse af sine udfordringer.

Turen er inkl. sandwich, sodavand, kaffe/the/kakao og kage eller lignende dertil. 🥪☕️

*Der skal være minimum 6 deltagere og maksimalt 15.

Mødested er ved parkeringspladsen ved Kongebrogaarden i Middelfart kl. 11. 

Skriv til mig via formularen under kontakt, hvis du vil med.Nyhed på vej

Sammen med Kim Krohn fra Vedbaalet og vinder af Alene i Vildmarken 2020 planlægges der for en tur i efteråret. Det bliver en tur, som starter ud med en ca. 10 kilometers vandring på Lillebæltsstien ved Middelfart sammen med Claus Fey fra Fey Alpine.

Undervejs vil der blive holdt et lille foredrag om, hvorledes Claus bruger naturen som en vigtig del af sin rejse og proces mod et bedre liv trods at være udfordret med PTSD. Han vil også fortælle lidt om det seneste projekt Mit Bjerg, hvor et hold tilskadekomne danske politifolk var i Østrig for bl.a. at udfordre deres begrænsninger samt styrke deres kapacitet og finde sig selv.

Efter vandreturen slutter vi ved en shelterplads, hvor Kim venter på os. Her tænder vi op i bålet og hygger os med noget aftensmad lavet over bål. Kim vil i løbet af aftenen også fortælle om, hvorledes naturen har en positiv effekt på vores mentale helbred og dermed også på vores livskvalitet og selvopfattelse.

Hele shelterpladsen bliver booket, så vi kan overnatte på stedet.

Der vil snarest komme en dato samt yderligere info og pris for dette arrangement. Men kan du allerede mærke nu, at det er noget, du godt kunne tænke dig at deltage i. Så send en mail til claus_fey@hotmail.com.
www.feyalpine.dk
Følg yderligere Fey Alpine på FACEBOOK & YOUTUBE
CVR: 43143166

Mail: claus_fey@hotmail.com


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk