Håndter stress & genvind selvkontrol

ARRANGEMENT #2

Efter at have afviklet en del rappelling arrangementer fra siloen i Glamsbjerg med stor succes, er det nu tid til at udvide konceptet lidt. 

Jeg har bl.a. selv brugt rappelling som en effektiv måde at træne stresshåndtering på. For mit vedkommende hjælper det med de udfordringer jeg har pga. PTSD. Men denne træningsform er effektiv for alle, som ønsker at få bedre selvkontrol og lære at håndtere stress og angst. 

Derfor tilbydes der nu arrangementer for op til 15 deltagere. Det kan bl.a. være jeres arbejdsplads, forening, klub eller andet.

Arrangementet varer ca. 4 timer hvor vi starter med noget kaffe og kage samt et mindre foredrag i et lokale ved Glamsdalens Idrætsefterskole ikke langt fra, hvor vi skal rappelle. Foredraget vil omhandle stresshåndtering, hvad der sker i kroppen og sindet, samt hvorledes vi lærer genvinde selvkontrol ved brug af simple værktøjer.

Jeg har stor fokus på, at det skal være en oplevelse med personlig udvikling. Der er plads til alle ved sådan et arrangement, og der er tid nok til, at ingen skal presses igennem tingene. Jeg sørger for, at det bliver en hyggelig og givende dag, hvor I kommer derfra med styrket kapacitet og større kendskab til Jer selv.

Skriv til Fey Alpine via KONTAKT på siden her eller mail til claus_fey@hotmail.com.

Foredrag / Undervisning omkring stresshåndtering & rappelling. 
Intropris: 2.995 kr.

(Dette inkluderer leje af siloen & udstyr, leje af lokale, foredrag/undervisning, kaffe/kakao/sodavand og kage samt instruktør).

Tid: ca. 3-4 timer

Deltagere: Max 15 personer

Periode: Hele året

Udstyr: Tag tøj med, som passer til vejret, og som I kan bevæge Jer godt i.

BOOKING:
Skriv til mig via kontaktformularen på siden, via Facebooksiden Fey Alpine eller på mail: claus_fey@hotmail.com. Så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt, og så finder vi sammen en dag og tid, hvor det passer.

STED:
Fåborgvej 51
5620 Glamsbjerg

*Der henvises i øvrigt til handelsbetingelserne, som findes HER.FEY ALPINE
Taulov i Fredericia
CVR: 43143166

Mail: claus_fey@hotmail.comHjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk