Klatring ved StreetDome i HaderslevKlatring på Jyllands højeste klatrevæg


Ved StreetDome i Haderslev finder vi Jyllands højeste klatrevæg på ca. 30 meter. Her er der mulighed for at rykke nogle grænser og udfordre sig selv. På klatrevæggen kan man nå til tops ad flere ruter. Der er en let og mellemsvær rute. Man kan også vælge bare at kombinere ruterne. Det vigtiste er at få en god oplevelse og udfordre sig selv. Derudover er det også muligt at klatre på klatrevæggen indenfor. Her kan man få undervisning i både toprebsklatring samt bouldering.

Jeg har en høj prioritet for, at dette skal være en super opvelse for folk. Der skal være tid til at tage sig mod til at tage den første tur og tid til evt. at tage en ekstra tur. Derfor laver jeg som udganspunkt denne tur for maks 12 personer. Så er der god tid til alle får mulighed for at nyde det og komme derfra med en god oplevelse. 


PRIS for arrangement: 1.795 kr.
(Dette inkluderer booking af Jyllands højeste klatrevæg, udstyr, samt instruktør).

Tid: ca. 2 timer

Deltagere: Op til 12 personer.

Periode: Hele året

Udstyr: Tag tøj med, som passer til vejret, og som I kan bevæge Jer godt i samt et par gummisko/løbesko. Klatreudstyret bliver stillet til rådighed.

BOOKING:
Skriv til mig via kontaktformularen på siden, via Facebooksiden Fey Alpine eller på mail til: claus_fey@hotmail.com. Så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt og så finder vi sammen en dag og tid, hvor det passer.

STED:
StreetDome
Christian X's Vej 41
6100 Haderslev
FEY ALPINE
Taulov i Fredericia
CVR: 43143166

Mail: claus_fey@hotmail.comHjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk