Handelsbetingelser og Vilkår

Fey Alpine
v. Claus Fey
Bakkevej 15
7000 Fredericia
CVR Nr. 43143166
Tlf. 40717593
E-mail: claus_fey@hotmail.com

Tilmelding
Sker via kontaktformularen på hjemmesiden her, via besked på Fey Alpines Facebookside, telefonopkald eller via mail: claus_fey@hotmail.com

Betaling
Sker ved bankoverførsel eller via MobilePay. Der udsendes en faktura med betalingsfrist på 8 dage. 
Bankoverførsel:
Middelfart Sparrekasse
Regnr. 0757 Kontonummer 3233058423
MobilePay:
40717593 (Claus Fey/Fey Alpine)

Framelding / Aflysning
Dette skal ske senest 72 timer inden aktivitetens begyndelse. Melder man fra under 72 timer inden, skal der betales fuld pris for den tilmeldte aktivitet. 

Det er Fey Alpines ret at aflyse en tur, hvis det bl.a. skønnes at være for farligt og uhensigtsmæssigt at gennemføre den. I dette tilfælde kan turen flyttes til en anden dato, eller man kan få refunderet pengene, hvis man har nået at betale. 

Alder
Man skal være min. 10 år gammel for at deltage arrangementer hos Fey Alpine. Deltagerer under 15 år skal være sammen med en voksen på min. 18 år for at deltage. 

Databehandling
Kundedata gemmes kun i forbindelse med udsendelse af faktura via regnskabsprogrammet Dinero.

Forsikring
Deltagelse i en af Fey Alpines aktiviteter er på eget ansvar og risiko. Det anbefales at undersøge policen for ens ulykkesforsikring eller lignende for at sikre, at man er dækket.  

Fey Alpine fralægger sig også ansvaret for uheld/hændelser opstået ved uhensigtsmæssig optræden fra deltageren, eller at denne ikke følger de givne retningslinier fra instruktøren. 

Derudover er man selv ansvarlig for sine private ejendele i forhold til skader eller tab. Fey Alpine står her uden ansvar.

Klagemulighed
Her henvises der til gældende regler fra konkurrence- og forbrugertyrelsen. Der findes yderligere oplysninger under linket HER.FEY ALPINE
Taulov i Fredericia
CVR: 43143166

Mail: claus_fey@hotmail.comHjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk