Rappelling fra silo i Glamsbjerg
Rappelling fra 30 meter

På Fåborgvej i Glamsbjerg på Fyn ligger der en silo, som ikke bruges til noget...... Nej vent.... Det kan da ikke passe?? Det gør det heller ikke helt. For sammen med Fey Alpine er det muligt at rappelle ned ad den ca. 30 meter høje silo, hvor der på toppen er lavet konstruktion til formålet. Denne konstruktion er af høj kvalitet og med høj sikkerhed. 

En tur ned ad siloen skal ikke kun ses, som et adrenalin sus. Det er ligeså meget en udfordring og overvindelse af sig selv. Det er en god mulighed for at træde ud af komfortzonen og finde ud af, at man egentlig kan mere, end man lige tror, når man selv tager kontrol over tingene og sig selv. 

Jeg vil sørge for, at der er høj fokus på den enkelte og gøre mit for, at I kommer derfra med styrket selvtillid. Vi slutter dagen af med en kop varm kaffe eller kakao og en lille snack dertil. 


PRIS for arrangement: 1.795 kr.
(Dette inkluderer leje af siloen & udstyr, samt instruktør).

Tid: 2 timer

Deltagere: Max 12 personer

Periode: Hele året

Udstyr: Tag tøj med, som passer til vejret, og som I kan bevæge Jer godt i.

BOOKING:
Skriv til mig via kontaktformularen på siden, via Facebooksiden Fey Alpine eller på mail: claus_fey@hotmail.com. Så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt, og så finder vi sammen en dag og tid, hvor det passer.

STED:
Fåborgvej 51
5620 Glamsbjerg
www.feyalpine.dk
Følg yderligere Fey Alpine på FACEBOOK & YOUTUBE
CVR: 43143166

Mail: claus_fey@hotmail.com


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk