Begynderkursus i SUP


Hos Fey Alpine fokuserer jeg meget på lave en SUP tur i smukke omgivelser og med kun få deltagere. Der skal være tid til at alle deltagere kan få en ordentlig og proffesionel behandling. Personligt ser jeg SUP som en fantastisk måde at nyde naturen på og finde ro. Det hjæper på stress og hjælper én til at genvinde sin mentale balance. 

Turen jeg tilbyder tager udgangspunkt fra Skærbæk og ud i Naturpark Lillebælt og er en kombination af begynderkursus og tur. Man vil indledningsvis blive undervist i selve sporten, udstyret, sikkerhed og klargøring af boardet (I skal bl.a. selv pumpe boardet op samt påmontere finne og leash). Dernæst undervisning i de mest grundlæggende teknikker, som gør at vi kan styre boardet, paddle fremad og tilbage, vende, faldtekning samt hvorledes vi kommer op på boardet igen ude på vandet. 

Dernæst træner vi sammen teknikkerne og bliver "dus" med boardet ude på vandet. Når vi er blevet det, så tager vi sammen en tur langs kysten, hvor der er mulighed for at nyde den smukke natur samt mulighed for at komme tæt på sæler samt marsvin hvaler. 


PRIS: 395 kroner/person
(Dette inkluderer leje af udstyr, instruktør, 1 flaske vand, 1 müslibar og varm kaffe eller cacao, når vi er færdige.)

TID:  ca. 2-2½ timer

Deltagere: 1-5 personer per hold.

Periode: maj til oktober

UDSTYR: I får board, paddle, leash samt redningsvest stillet til rådighed. I skal selv medbringe passende tøj, badetøj, håndklæde og egen våddragt, hvis I har en. Det er dog muligt at låne en våddragt med korte ærmer og ben hos mig. 

BOOKING:
Skriv til mig via kontaktformularen på siden, via Facebooksiden Fey Alpine eller på mail: claus_fey@hotmail.com. Så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt og så finder vi sammen en dag og tid, hvor det passer. 

STED: Skærbæk Strandpark, Brandsøvej 35, 7000 Fredericia (God mulighed for parkering)

OMKLÆDNING: I skal være omklædt hjemmefra. Men der er også mulighed for lige at finde et afsides sted at klæde om. Der er også adgang til offentligt toilet på stedet.

Forventninger: I skal være tryg med at være i vandet og skal kunne svømme. Derudover bedes I gøre mig opmærksom på, hvis I lider af en sygdom, har kroniske skader eller andet, som der skal tages hensyn til. FEY ALPINE
Taulov i Fredericia
CVR: 43143166

Mail: claus_fey@hotmail.comHjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk