Walk & Talk


Walk & Talk er en vandretur på ca. 8-9 kilometer omkring Hindsgavl Halvøen ved Middelfart. Det er en af de flotteste vandreruter i Naturpark Lillebælt.

Formålet med denne tur er at bygge videre på konceptet "Mere end bare en oplevelse". Bevægelse i naturen er en stærk og givende terapiform. Det er med til at styrke vores kapacitet og dermed bedre kunne håndtere de udfordringer, vi måtte stå over for i vores dagligdag eller rejse i livet. 

Jeg er selv udfordret af en uønsket følgesvend ved navn PTSD, som er kommet til mig i forbindelse med mit arbejde hos politiet. Men det betyder ikke, at jeg skal lade mig begrænse og lade min PTSD tage kontrol over MIT liv. Jeg vælger at se det som en udfordring fremfor en begrænsning. Jeg har i flere år brugt naturen bevidst og ubevidst som en vigtig faktor for et liv i bedre balance. Det har været via mine ture i bjergene, vandreture, SUP ture mv. Alt sammen en vigtig del i processen og rejsen mod et bedre liv.

Det vil jeg bl.a. holde et lille foredrag om på denne tur. Jeg vil fortælle om min baggrund, min PTSD og hvilke værktøjer jeg bruger for ikke at lade mig begrænse af mine udfordringer. Men i stedet udfordrer mine begrænsninger. Jeg vil også vise en kort dokumentar, som jeg har lavet omkring projekt Mit Bjerg, som er et projekt i samarbejde med foreningen Thin Blue Line. Du behøver ikke have PTSD for at deltagelse i sådan en tur giver mening for dig. Vi har alle vores udfordringer og bjerge i livet. De ser måske ikke ens ud men alle bjerge starter ved foden af det og ved at tage første skridt.

Derudover skal der også være plads til hygge på turen, og jeg vil fortælle lidt, om de fantastiske elementer og historier Naturpark Lillebælt har at byde på. Så vi starter med at vandre, dernæst foredrag og afslutningsvis mad over bål. 


PRIS for arrangement: 175 kroner per person
Inkl. sandwich, sodavand, kaffe, the, kakao og en snack 

Antal deltagere: 5-10 personer

Mødested: Søbadet, Søbadvej 11, 5500 Middelfart

Varighed: ca. 3-4 timer

(Mød op i behageligt tøj til at vandre i og et par gode vandresko).

Der er også mulighed for at lave et lukket arrangement for Jeres forening, firma eller andet. Skriv til mig og så finder vi en løsning og pris på dette. www.feyalpine.dk
Følg yderligere Fey Alpine på FACEBOOK & YOUTUBE
CVR: 43143166

Mail: claus_fey@hotmail.com


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk