🐋VELKOMMEN TIL DENNE SIDE OG VELKOMMEN TIL REJSEN🐬

Ocean Rowing Team - Thin Blue Line Denmark skal i 2024 deltage ved World's Toughest Row. Vi har været så heldige at få en plads ved denne fantastiske og kæmpe event, hvor Atlanten skal krydses fra de Canariske øer og til de Caribiske i en 4 mands robåd. En event og et race som nu har eksisteret i 10 år og er blevet en enorm begivenhed.

Vi kommer til at repræsentere foreningen Thin Blue Line Denmark, som er en forening for tilskadekomne danske politifolk. Vi til sætte fokus på en vigtig sag og på at hjælpe vores brødre og søstre i blå og samtidig forsøge at inspirere til at hjælpe og støtte alle, som er kommet til skade i tjenesten - ligegyldigt hvilken farve uniformen har.

Besætningen i båden vil bestå af 3 tilskadekomne politibetjente og 1 krigsveteran, som i 2019 gennemførte denne event. Han er i dag pårørende til en politibetjent og vil gerne være med til at øge fokus på andre, som bl.a. rammes af PTSD eller andre skader i forbindelse med tjenesten.

Roholdet består af:
Mikkel Fredensborg Schmidt
Claus Fey
Claus Rosenberg
Trine Frederikke

Vi har alle vores udfordringer i livet. Bjerge skal bestiges - oceaner skal krydses. Men vi starter alle samme sted. For foden af bjerget eller ved kysten til havet. //SAMMEN STÅR VI STÆRKERE// 🖤💙🖤

Vi håber I vil følge med os på rejsen, som allerede starter nu. En masse arbejde ligger foran. Træning, indhentning af sponsorer, planlægning mv. Der er en masse, som skal gå op i en højere enhed, for at dette skal lykkedes. Derfor håber vi på hjælp, støtte og opbakning fra jer.
 FEY ALPINE
Taulov i Fredericia
CVR: 43143166

Mail: claus_fey@hotmail.comHjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk