Hvem er Fey Alpine


Mit navn er Claus Fey og jeg er indehaver af Fey Alpine. Jeg har et fuldtidsarbejde i det offentlige og kører derfor Fey Alpine ved siden af dette. Her har jeg mulighed for at dyrke min store passion på et niveau, som passer godt til mig. Det er samtidig en vigtig del i min proces for en bedre tilværelse. Uden at skulle uddybe det for meget, kan jeg kort fortælle, at jeg via mit arbejde har fået nogle psykiske belastninger, som udfordrer mig i min dagligdag. Men jeg forsøger via flere tiltag at skabe stabilitet omkring det. Jeg er ved at skabe en ny normalitet med høj fokus på balance mellem kapacitet og udfordring. Jeg har også altid været meget målbevidst. Men har nu lært, at rejsen og processen frem til målet er mindst ligeså vigtig - hvis ikke vigtigere. For det er her vi tager læring ind og udvikler os selv.

Jeg har erfaring med flere ture i alperne i hovedsageligt Østrig men også Tyskland. I Østrig er det primært dalene Stubaital og Ötztal, hvor jeg har lavet mest. Herunder har jeg bl.a. besteget "Seven Summits" Stubai samt Øtrigs næsthøjeste bjerg Wildspitze (3768 meter) i Ötztal. Derudover har jeg lavet rigtig mange Klettersteigs (Via Ferrata). Dette er jeg meget passioneret omkring. Det er en kombination af vandring og klatring. 

I Tyskland har jeg besteget det højetste bjerg Zugspitze (2962 meter) og klatret en del i Harzen (Okertal). 


Canyoning har jeg også prøvet flere steder. Men det har været ved brug af lokale guider. Jeg har prøvet det i Østrig, Madeira og Azorerne. Det kan varmt anbefales. 

Herhjemme i Danmark er der desværre ingen bjerge. Men vi har masser af vand. Bl.a. i Lillebælt hvor der under vandet gemmer sig masser af "bjerge". Så hvorfor ikke svæve henover toppen af disse. Dette gør jeg ved at dyrke Stand Up Paddling (SUP). Dette gør jeg primært i Naturpark Lillebælt. Jeg er uddannet SUP instruktør og har derfor mulighed for at tage Jer med på tur og lære Jer de grundlæggende ting. 

Derudover er der hos mig også mulighed for at klatre, da jeg har et K1 sikringsbevis. Dette betyder, at jeg er godkendt til at toprebssikre, hvilket bl.a. er en mulighed på Jyllands højeste klatrevæg ved StreetDome i Haderslev.

Jeg håber, at I vil med på rejsen. Jeg vil i hvert fald rigtig gerne dele min passion med Jer og håber, at det kan give Jer en masse styrke, som det har givet mig. 

Claus Fey
Indehaver/instruktør Fey Alpinewww.feyalpine.dk
Følg yderligere Fey Alpine på FACEBOOK & YOUTUBE
CVR: 43143166

Mail: claus_fey@hotmail.com


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk