Lørdag den 3. juni 2023 afholdes dette event med det formål af indsamle penge til foreningen Thin Blue Line Denmark. En forening for tilskadekomne danske politifolk. Indsamlingen vil gå til outdoor oplevelser for de tilskadekomne betjente. Oplevelser med fokus på personlig udvikling, stresshåndtering og styrkelse af kapacitet.

Derudover vil der også være fokus på Naturpark Lillebælt og projektet om et bælt i balance. Fey Alpine har bl.a. stor fokus på at sikre gode forhold for marsvinhvalerne i Lillebælt samt at holde naturen ren og fri for affald.

Eventen og indsamlingen vil foregå således, at undertegnede vil nå så langt som muligt på standup paddlleboard på 24 timer. Et realistisk mål vil være 70-80 kilometer. Man kan donere et fast beløb eller et beløb per kilometer, som tilbagelægges.

Strækningen går tur/retur fra strandparken og så ca. 2½ til 3 kilometer mod øst langs kysten. Hen til badebroen ved Børup Skovvej. Så i alt 5-6 kilometer. Man er velkommen til at tage med en runde i egen kajak, paddleboard eller lignende. Man kan også følge med fra vandrestien langs kysten. 

Derudover vil der være nogle hyggelige rammer med aktivitet ved eventområdet om Skærbæk Strandpark. 

Program for eventet tilgår senere. 

Dato: 3. til 4. juni

Tid: Kl. 12:00

Sted: Skærbæk Strandpark, Brandsøvej 35, 7000 Fredericia.

Partnere i projektet: Fey Alpine, Fredericia Kommune, Naturpark Lillebælt, Thin Blue Line Denmark

Base: Skærbæk Strandpark

Der vil løbende komme yderligere informationer på siden her. 


Skærbæk StrandparkDonation til Paddle for a Purpose 2023

Ønsker du at støtte tilskadekomne danske politifolk gennem foreningen Thin Blue Line Denmark? Så send en besked via formularen her. Skriv hvorledes du ønsker at støtte:

PRIVAT PERSON

  • FAST BELØB på min. 50 kroner.
  • BELØB PER KILOMETER SOM TILBAGELÆGGES på min. 1 kr/km.

VIRKSOMHED

  • FAST BELØB på min. 1000 kroner
  • BELÆB PER KILOMETER SOM TILBAGELÆGGES på min. 5 kroner per kilometer.

Efterfølgende vil du modtage en mail indeholdende en bekræftigelse for din donation, og hvilket MobilePay nummer du kan overføre til. Pengene går ubeskåret til foreningen Thin Blue Line Denmark

Blandt alle donationerne udtrækkes der én, som vinder en signeret bog "Egotrip" af Rasmus Kragh, et kaffekrus fra Fey Alpine og pin fra Thin Blue Line Denmark.


FEY ALPINE
Taulov i Fredericia
CVR: 43143166

Mail: claus_fey@hotmail.comHjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk