Lørdag den 3. juni 2023 afholdes dette event med det formål af indsamle penge til foreningen Thin Blue Line Denmark. En forening for tilskadekomne danske politifolk. Indsamlingen vil gå til outdoor oplevelser for de tilskadekomne betjente. Oplevelser med fokus på personlig udvikling, stresshåndtering og styrkelse af kapacitet.

Derudover vil der også være fokus på Naturpark Lillebælt og projektet om et bælt i balance. Fey Alpine har bl.a. stor fokus på at sikre gode forhold for marsvinhvalerne i Lillebælt samt at holde naturen ren og fri for affald.

Eventen og indsamlingen vil foregå således, at undertegnede vil nå så langt som muligt på standup paddlleboard på 24 timer. Et realistisk mål vil være 70-80 kilometer. Man kan donere et fast beløb eller et beløb per kilometer, som tilbagelægges.

Strækningen går tur/retur fra strandparken og 2,7 kilometer mod øst eller vest langs kysten. Dette afhænging af vejret.  Så i alt ca. 5,5 kilometer/omgang. Man er velkommen til at tage med på en omgang i egen kajak, paddleboard eller lignende. Man kan også følge med fra vandrestien langs kysten eller online. 

Derudover vil der være nogle hyggelige rammer med aktivitet ved eventområdet om Skærbæk Strandpark. Der kommer at være forskellige stande og mulighed for at købe lidt mad og drikke. 


Donation til Paddle for a Purpose 2023

Ønsker du at støtte tilskadekomne danske politifolk gennem foreningen Thin Blue Line Denmark? Så send en besked via formularen her. Skriv hvorledes du ønsker at støtte:

PRIVAT PERSON

  • FAST BELØB på min. 50 kroner.
  • BELØB PER KILOMETER SOM TILBAGELÆGGES på min. 1 kr/km.
  • Der trækkes lod om en sponsorpræmie blandt alle donationer.

VIRKSOMHED

  • FAST BELØB på min. 500 kroner
  • BELÆB PER KILOMETER SOM TILBAGELÆGGES på min. 5 kroner per kilometer.
  • Virksomheden får sit logo på støtte banneret for projektet. Banneret kommer til at være i eventområdet under hele eventen. 

Efterfølgende vil du modtage en mail indeholdende en bekræftigelse for din donation, og hvilket MobilePay nummer du kan overføre til. Pengene går ubeskåret til foreningen Thin Blue Line Denmark


FEY ALPINE
Taulov i Fredericia
CVR: 43143166

Mail: claus_fey@hotmail.comHjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk