Stand Up Paddling Event Rands Fjord

Et event med fokus på mere end bare en oplevelse. Dette er til for jer, som ønsker et begynderkursus i Stand Up Paddling eller bare en hyggelig tur på SUP i flotte omgivelser med fokus på hygge og opladning af det mentale batteri. Det hele finder sted omkring Rands Fjord i Fredericia. Et flot fredet naturområde med en rigt dyreliv. Det er bl.a. muligt at komme til at se havørne, som holder til i området. 


Program:

  • Vi mødes omkring middagstid ved Rands Fjord i Fredericia. Efter kort velkomst tager vi en tur på vandet på SUP board. 
  • Efter en tur på vandet får vi en kop kaffe og lidt sødt dertil på land, mens vi pakker udstyret sammen. Der er ikke mulighed for at få bad på stedet. Så det er en tur i fjorden eller "old school" med en spand vand. 
  • Efterfølgende gør vi klar til at lave noget simpelt aftensmad sammen. Det kan være grill, mad over bål eller i køkkenet. 
  • Efter vi har spist holder jeg et mindre foredrag på ca. ½ time omkring min historie og terapi i naturen. Der vil også blive vist lidt video fra bl.a. projekt Mit Bjerg.
  • Så hygger vi os ellers bare og slapper af, inden vi går til ro, hvis man altså ønsker at overnatte der. Der er ingen senge, så der skal medbringes liggeunderlag, sovepose mv.  
  • Til dem som ønsker at overnatte, får vi lidt morgenmad dagen efter, inden vi runder af og siger på gensyn. 


STED: Slottet, Fagerlien, 7000 Fredericia

PERIODE: maj til oktober

ANTAL PLADSER: 2-5 personer.

PRIS: 850 kr./person
(inkl. begynderkursus i SUP, leje af udstyr, leje af hytte samt forplejning i form af aftensmad, snacks og morgenmad dagen efter).FEY ALPINE
Taulov i Fredericia
CVR: 43143166

Mail: claus_fey@hotmail.comHjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk